Мълчанието има свои спомени.
Ненужно e наум да ги крещим.
Остават белезите незабравени
в сърдечният ни свят незрим.
Мълчанието има своите истини
Понякога прикрити зад лъжи.
Застинали над бездната на мислите
души се търсят – жадни за мечти.
Мълчанието има своите граници -
разделящи света на две.
Едната е в обратната посока,
а другата - през любовта на нечие сърце.
© Мариана Todos los derechos reservados