6 ene 2008, 11:09

Мълчиш... 

  Poesía
857 0 26

Мълчиш отдавна…

За сетен път ни дума не отронваш.

И мисълта ти даже е измамна,

а в гърдите ти тупти сърце, което…

За малко се опитай да ме разбереш -

не искаш ли?

Избяга.

От думите си неотдавна се отрече,

тихомълком.

Остави се течението да те повлече,

а после –

даже няма сбогом.

Да. Знам, че няма смисъл.

Измамна, мнима, обич…

Без покритие.

Но подплатена с не една лъжа…

А ти - подмолно, под прикритие,

реши,

че… трябва да си идеш.

Върви…

И аз ще замълча…

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??