9 jul 2008, 8:56

Мъртви половини 

  Poesía » De amor
935 0 1

Мъртви половини

 


Стяга примка за душата

с адска сила дяволът рогат.


Вулкан от черни птици изревава,

кръвта вля се във вечен кръговрат.


Стрела от пъкъла прониза ни сърцата,

коварно забила се уж в случаен адресат.



Любовта ни свята, тъй отвяна

от пожарите в отвъден свят,

на обаятелното зло засити

за миг вечния му глад...

© Слав Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??