Човешко е
да забравиш да се усмихваш,
да се смееш,
да се радваш...
Но човешко ли е
болката да те убива,
да се губиш,
да се самозабравиш...
И накрая да осъзнаеш,
че потъваш....
че вече си мъртъв.
© Шери Назми Todos los derechos reservados