Всичко ми взе...
но душата остана...
Тръгвам, но накъде?
Към рая или към ада?...
Стъпвам с боси нозе...
Гори във душата жарава...
Всичко ти ми отне...
Душата ми жива остана!...
Не всичко ми взе -
имам сили аз да обичам!...
имам още сърце -
значи имам си всичко!...
... НЕ ВСИЧКО МИ ВЗЕ!...
© Райна Недялкова Todos los derechos reservados