На Бианка
От мъката ти искам аз да взема,
звездица да огрее твоя път,
синът ти светлината да поеме
от твоя стих и твоята душа.
Да бъде святата опора силна
на мъжко рамо в този труден свят,
да грейне обич в дните непосилни,
където рядкост е “за брата брат”…
Където зло се тихо вкоренява
на младите в душите, в угарта…
Повярвай ми, те нямат лоши мисли
децата наши търсят свобода.
Не спирай ти да вярваш, моя мила,
от Вярата отпивай всеки ден,
сърцето си пред Него ти разкривай,
сина ти нека пази Той, и теб!
26.12.2010
Мили приятели, честита Коледа! Бъдете здрави, вдъхновени и щастливи! С обич
© Криси Todos los derechos reservados