Приятели мои,
свещници по пътя мой,
на полето от куршуми и рани,
няма аз да се боя,
с прегръдка спокойна,
посрещам смъртта,
но вас и след това ще помня,
на Бог ще спомена,
за добротата ви достойна!
© Никола Диманов Todos los derechos reservados