НА ДЪЩЕРЯ МИ
Благодаря ти,
моя мъничка Надежда!
Че върна в мене вярата във чудеса!
Благодаря ти,
че запълни празнотата,
че живяла съм без майка и баща...
Ти ми дари
Слънцето, Звездите и Луната
и възкреси във мен силата да продължа!
Поправяш ме след всяка моя грешка
и с мъничките си ръчички
изправяш мама на крака!
Благодаря ти,
моя мъничка Надежда!
За грижите, за Любовта!
В този миг, незаменима моя,
в мен гори една-единствена мечта -
винаги, когато имаш нужда,
да съм до тебе, да не си сама!
И знай, прекрасна дъще моя,
че докато дишам,
докато ме има,
винаги ще те подкрепя
моята майчина ръка!
© Даниела Василева Todos los derechos reservados