Дори и сляпа любовта,
ми дава поглед към безкрая.
Вихрушката на есента
самотен лист ми носи да узная,
че името ти е извезан герб
на хиляди звезди в небето нощно,
изящен автограф - финесно блед,
укрил се белег под косите ти разкошни...
© Младен Мисана Todos los derechos reservados