Туй хубаво, нежно момиче,
с усмивка кат` пролетен цвят,
как никой го мъж не обича
във този компютърен свят...
А сигурно доста е имало
ухажващи, силни мъже,
които са подло заминали,
надушвайки брачно въже...
Макар че какво е и брака -
без нежност, взаимност, любов -
голяма заблуда ни чака,
че прави живота ни нов...
Обичаш ли силно и нежно,
за теб той копнее ли също
Светът е красив и безбрежен -
и радостни сълзи преглъщаш...
© Калин Алекс Todos los derechos reservados