Там, на Евиния плаж,
искам аз да съм Адам,
мъж единствен, само ваш,
ще се жертвам срам, не срам...
Малеее, к'ъв съм благороден,
да се жертвам чак готов...
Заслужавам, смятам, орден,
но не от злато... а любов...
Само ми кажете де е плажа
и пристигам даже и без плувки...
Ще ви пазя като вярна стража,
с крем телата ви ще мажа,
а заплата ми... нека е в целувки...
29.06.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря, Виолета, за усмихнатото включване 😋😆😋