* * *
Скъпи?!...
Мисля да ида до конната база,
да пояздя малко - няколко часа,
започнах даже да се намразвам,
вкъщи вече се... втасах!...
- Да бе, забравих, той вече ми каза...
- Кой бе, какво мозъка ти... измъти?!
- Как кой бе, мила? - "коня" естествено...
Звъня вече... няколко пъти!... :))))
* * *
© Валентин Желязков Todos los derechos reservados