Не губете - нашто време
за дебати със юнак.
В неговия мозък дреме
его на велик калпак.
Той с делата си доказва,
че е истински провал:
Куп агенти в свойта пазва
за подкрепа е събрал.
Той е толкова безгрешен.
В небесата е атлет.
С хитрините на Андрешко
по площади слага ред.
Той разбира от изкуство:
От коремни и от лов.
С неразвито шесто чувство
търси вечната любов.
Той с юмруци ни съветва
кой, защо, кога и как.
Той за Вас е - ниска летва.
Не спорете със фатмак.
Юри
Йовев
Ноемврш
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Пепи! 👍😊