Поднасям ти цветята
за твоя имен ден.
Дарил ти бих земята
със целия Шенген.
Живеем във Европа
в един безсрамен век.
И времето е сопа
по пътя ни нелек.
А този път вещае
завидни висини.
Ах, как ми се мечтае
за сладки старини!
Но нека не гадаем
за утрешно "добре",
защото не го знаем-
то може да е "зле".
Затуй и днеска, мила,
черпѝ ни по бонбон.
В държавата ни гнила
ще минем без купон.
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Желая ви хубава вечер!