И всеки ден във моята молитва
благодаря на Бог, че имам теб и нея,
че още ви прегръщам и целувам,
че ви докосвам и че ви разсмивам...
А Господ всичко нужно подарил ни е!
И слънце! И надежда! И любов!
Това е всичко, от което се нуждаем!
А другото е дяволски ненужно!
Проблемите изчезват след споделяне...
Навярно Бог така го е измислил...
И всичко, от което се нуждаем,
е любовта и детската усмивка!
00:13
04.07.2018
© Манол Манолов Todos los derechos reservados