* * *
На кого да поплача на рамото...
... като свикнах на моето рамо да плачат.
Със кого ще изпреварвам времето,
като оставих мечтите ми да бягат.
Защо имам права и задължения,
като не живея във държава.
Защо все още "обичам",
като имам деца, които ще продължат...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
.....
"Когато напълниш очите със сълзи,
на мене се обади само!
Ще дойда много бързо
и ще сложа под главата ти моето рамо."