Колело е Живота. От малък
завъртял съм педалите.
Ще спра до вас за малко.
Здравейте! Как сте?
Влюбени! Разлюбени?
Нормално!
Аз ли? Изпуснах я,
избяга ми.
Но за утеха имам си
приятели.
По-нататък ли? Връщам се
в паранормалното!
Хайде, бъдете благодатни
и благодарни!
Чао! Натискам отново
педалите ...
© Валентин Василев Todos los derechos reservados