22 nov 2008, 12:37

На Котето 

  Poesía » De amor
675 0 1
Ненадейно ти в живота ми се появи.
Ах, колко непредсказуем и с палави мечти.

Красиво беше ни почти.
Още миг и щеше да ни заболи.
Така решихме да се разделим.
Един ден може да се променим.
Ти сбъдна част от мечтите наши.
Обаче с теб не можем да пием от едни и същи чаши...

© Мария Куршумова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Обаче с теб не можем да пием от едни и същи чаши..." - хареса ми това!
Propuestas
: ??:??