Разкъсваха ни чувствата
на обич и омраза,
сърцата ни нашепваха - любов, любов...
ала разумът все надделява.
Сега стоим на кръстопът,
отчаяни, изгубили надежда,
и чакаме да ни покаже някой път,
пътя, водещ към победа!
© Todos los derechos reservados