Вие, нямате ли майки?
Нямате ли си деца,
че слугувате на шайка
в мафиотската страна?
Милички са ви парите
и робувате на тях.
Не продавайте мечтите,
че ще плачете за тях!
Грешките са поправими,
но системата е грях.
Питах се защо ви има
и да питам вече спрях.
Хаосът завзе земята,
ледниците се топят,
а в тунела, светлината
избледнява, но отзад.
Всяко сложено начало
има край в законен ред.
Времето сега е спряло,
но... Желая ви късмет!
© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados