На лазурния бряг
На лазурния бряг оставам,
някои важни за битието въпроси си задавам,
във волните ръце на птиците се предавам,
покоряващата нежност на мига чувствам и осъзнавам,
брегът е обагрен в синьо и оранжево-златисто,
подканва към флиртове отревисто,
преследвам като малко тъжен, но жаден за щастие скитник
недоосъществени фантазии,
летни дихания,
търся вълнуващи младежки послания,
а залезът мига запомня,
песента на безгрижието си спомня!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados