Красавице, не се погубвай със сълзи.
Недей, не си отивай от света.
Какво, че тя го иска? Той до теб стои.
Красавице, не се погубвай. Не така.
Късно е да ги изричам тези думи.
Късно е, Лора. Късно, поете.
Една любовна история превзе пак ума ми.
Обич. И болка. По много от двете…
17 Април 2010
© Мария Todos los derechos reservados