15 feb 2008, 21:49

na M . 

  Poesía » De amor
777 0 1
 

Нежен е, тъжен е, щастлив е,

малък е, голям и умен,

искам го, не сега или в момента,

трябва ми, той на мен или аз на него.

 

Трепетен, трептящ,  полъхващ

тръпка в мен, в него

сега, преди и винаги.

Цвете изсъхнало, посърнало,

красиво, искащо, търсещо...

                 ... мен или себе си.  

 

15/02/2008г.

© Ана Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разплака ме... Благо-даря ти, Хипи!!!
    направи ме да вярвам с този стих,
    че всички Сме Едно на таз планета
    и даже сам на себе си простих...
Propuestas
: ??:??