Не си мисли, че за тебе си спомням
само на рождения ти ден;
Обичта ми още е огромна;
все още раната кърви във мен.
Все още ликът ти ми е пред очите.
Думите ти нежни в ушите звучат.
Все още от теб запалени искрите
в очите и сърцето ми пламтят.
И знай, че ти не липсваш - ти още си тука
Все още чакам твоя благослов.
Когато решиш на вратата почукай -
мястото ти още пази се с любов.
© Таня Гулериа Todos los derechos reservados