Поклон пред теб!
Че днес си ме родила.
Частица днес съм аз от теб.
И ако нещо днес съм наследила !?
То ще да е заради теб.
Ако съм станала достойна.
Било е пак заради теб.
Така родила си ме силна.
Да пазя твоите копнежи.
Несбъднатите ти мечти.
Да имам днес и аз стремежи.
Онези от теб забравени почти.
© Гергана Гочева Todos los derechos reservados
И нека всяко твое пожелание бъде сбъднато желание.
Посрещай живота все така с позитивизъм и сърдечна доброта.