Очите ти са живи
и горят, говорят, плачат,
казват ми, когато си сама,
и тревожни мисли щом те мъчат...
Ръцете ти говорят тихо
за труда, годините, умората,
отпускат се, щом чуят валс
и аплодисментите на хората...
© Милица Игнатова Todos los derechos reservados