Жертви на системата са тези деца,
и те имат от грижи нужда,
за да имат усмихнати лица,
но за тях държавата е чужда.
Но тази несправедливост ще спре
ако се борите докрай, до победа,
нека децата ви да са добре,
нека не живеят мизерно бедно!
© Георги Todos los derechos reservados