НА МАМА
Майчице Любима, Мамичко една!
Идвам днес при тебе,
с букетче пролетни цветя!
Ръцете твои ще целувам!
Ще погаля бялата коса!
Бъди ни жива, здрава,
М А Й Ч И Ц Е Д О Б Р А!
Опора ти си наша,
на всички времена.
Затуй на тебе, мамо -
от нас - БЛАГОДАРЯ!!!
На всички майки - Честит Празник!
На тези, които им предстои да станат -
Да обичат и да бъдат обичани от
децата си - най-висшата радост и
Отговорност за всяка жена!
© Виолета Минчева Todos los derechos reservados