Белеят нишките на твоята Съдба,
със кука фино на синджирчета изплетени.
Ефирни картини желани, втъкани
със нежност от твойта душа.
Живееш, мечтаеш и цели поставяш,
успехът да е винаги с теб!
Но... трябва едничко ти да си знаеш,
мечтите са твои и винаги ти се бори!
Никой не може да ти ги сбъдне,
дори частица от тези мечти!
Никой не може да ти отнеме,
дори... да иска, тези мечти!
А искаш ли слава и почест,
в дантелата своя вплети,
синджирче от злато, а после...
дантелата своя със звезден прашец поръси!!!
Помни ми съветът един!
Съдбата... ти управляваш!
Каквото Ти си пожелаеш...
това ти дава, да го знаеш!
на внука ми 12.09.2009 г.
© Инци Todos los derechos reservados