Ако ти си денят,
аз ще бъда нощта.
Ако ти си слънцето,
аз ще бъда луната.
Бъди моят изгрев,
и аз ще бъда твоят залез
ЗАВИНАГИ!
Дъжд да вали,
не ще го отмие.
Сняг да вали,
не ще го затрупа -
ПЪТЯТ ОТ ТВОЕТО ДО МОЕТО СЪРЦЕ!
Ще минат дни,
ще минат и години,
от нас ще си отиде младостта,
но сърцето мое ще остане -
сърце на лудо влюбена жена
© Нели Бъзева Todos los derechos reservados
Поздрави