Aко можех да те задържа, щях да съм завинаги до теб...
Но не мога, защото ти идваш и си отиваш.
Ти ме радваш и мъчиш, но без теб няма светлина в сърцето ми.
Ти си моята поробена свобода, която е в чувствата скрити.
Погледът ти крие тайни, които ме карат да се запитвам за това и онова.
Но ти давам свобода, за да летиш и след време да кацнеш пак
на моето рамо...
© Бен Ар Todos los derechos reservados
харесвам изящните ти мисли...втъкани в красива поезия...с обич, Бен Ар...