На моите хора
Помнете своите деди и история,
но не от книгите, дето ви лъжат!
Там е една фалшива и пропагандна теория
на тези, които искат да ви прекършат.
Слушайте старите, те знаят
дума по дума за нашта история
и вие трябва да я узнаете,
за да не вярвате на чужда теория.
Така няма кой да ви лъже
и властта няма души да купува,
вече сме друго време,
вече тъй се воюва.
После вие разказвайте
на новите бъдещи хора,
с думи истината показвайте,
един за друг бъдете опора.
© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados