Защо пък да се чудя.
Тръгва на море през юни.
Вместо плаж, чадър и бански,
ски, шейна и ръкавици.
Бански и без туй
не ми приляга.
Виж анцунг с маратонки
гадже за чудо ставам.
Стик да не забравя,
че освен селфи на плажа,
със спасителя,
друго не ми остава.
Що за чудо е това,
Коледа тази година
за трети път идва май.
Но по Коледа стават чудеса.
Вече съм готова, всичко е наред.
Тръгвам без много да му мисля.
Шапка, шал и ръкавици
и смело напред.
Всъщност и родопско одеало,
че скъп престоя ми става.
Вместо сладолед и бира,
май уиски ще има до старата камина.
Нищо, че слънце не пече,
отивам през юни на море.
Важно е да бъдем заедно
и да се чувстваме добре.
© С. П. Todos los derechos reservados