Не тъжи пак сама,
не тъжи отчаяна в нощта!
Не тъжи, аз съм тук,
не тъжи, до теб съм на всички напук!
И дори когато си милиш, че си сама,
повярвай ми, не е така!
Скоро ще си тръгнеш ти.
Но, моля те, без сълзи...
Навярно ще се върнеш някой ден
да кажеш „Хей, ти беше с мен!"
Тогава ще ти кажа „Така беше... така и ще си остане",
защото и ти беше вечно с мен!!
© Нора Петрова Todos los derechos reservados