Силно жадувам за идеал,
за момиче от рая,
за ангел светъл, бял -
теб сал аз желая.
Слънце да стопли дух студен,
пролет да смени зима,
от него да съм озарен -
туй иска душа ранима.
Със студена стена съм отделен
от теб, девойко чудна,
и с горчивина съм напоен -
мир иска душа тревожно будна.
Ела и ме утеши,
ти си моят блян,
стената студена разруши,
за теб бих преплувал океан!
© Георги Todos los derechos reservados
Няма име - така ще ти послужи много пъти.