На моята музата
Всичко си за мен на този свят,
въздухът, водата, светлината!
Аз със теб съм силен и богат!
Ти си лек! Балсам си за душата!
Вярата във утрешния ден ,
Ангелът що носи добротата!
Времето, когато си със мен,
води ме далеч от самотата!
Като утринна зора си ти!
Лъч надежда в сивотата дневна.
Вятърът на моите мечти!
За да бъда жив, си ми потребна!
Всичко си за мен на този свят!
Любовта! Отровата! Живота!
Мен това ми стига-с теб съм млад.
Има те! И аз не съм самотен!
© Георги Иванов Todos los derechos reservados