Защо за тебе пиша?
Защо калта от тялото ти отстранявам?
Защо въздуха ти дишам?
Защо "лидерите ни" подигравам?
Не за да създавам литература,
макар и туй да правя,
а за да изоблича хора с малко култура,
които само болка и сълзи ни доставят.
И аз те любя,
аз към тебе имам дълг
и докато живота си изгубя
няма да те продам като на търг.
© Георги Todos los derechos reservados