13 dic 2008, 11:13

На нея 

  Poesía » De amor
718 0 9

 

Обичам те,

макар и млад,

познавам чувството и воя,

ти влезe плаха в моя свят,

аз още чакам да ме пуснеш в твоя...

Увий се в мен с ръцете си лиани,

с косите си прикрий ме от света,

с усмивката лекувай всички рани,

с очите си вдигни ме от прахта...

 

Но ти не виждаш погледа ми жаден,

студена си към мен и към света,

сърцето ти отдавна е забравило,

че не винаги боли от любовта...

 

И ако някой някога те спре

на улицата и те заговори,

кажи му, че това сърце

за хората отдавна е затворено...

© Димитър Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??