Ти искаш "Мамина сила"!
Вярваш в нея и тя те крепи!
Надявам се в твоя характер
да остави трайни следи!
След прилив на нежност,
ти даряваш ме с цветя
и ако аз ги събирам,
покрай мен би станало Рай!
Ти още си малък, но ще пораснеш.
Ще плени момиче твоето сърце!
И аз се моля, мой малък сине,
да не дойде краят на сегашния"Рай"!
© Любка Тошкова Todos los derechos reservados