Ревнувам ли те? Само как ревнувам...
На никого аз няма да те дам.
Щом има в мен, за тебе, влюбен плам
от страст в безумието ще бушувам.
Неверници не искам, тук, да чувам,
да хулят Музата ми днес без срам.
Не доближавайте, че тя е храм
за моята душа и я жадувам.
За вярата си, луд съм, сериозен.
За любовта се боря с боен вик.
Дори и фанатик религиозен
ще ми завиди хапейки език.
Не позволявам никой с лоша дума
да те скверни, по теб да лее чума.
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados