Без да съм те виждала, те знам -
лъскава като измама,
като лъжата нямаш срам
и имената ти край нямат.
Обичаш да си между двама,
страхуваш се от самотата,
за мене си оная само,
която кръсти се с краката.
© Ивон Todos los derechos reservados