На Тодор Трайчев
Вървиш без страх по своята пътечка
и знаеш: всеки Божи ден е празник.
В душата ти е светло - няма вечер,
защото песни в нея не залязват.
Маякът ти е вярата честита,
а лудата ти обич е маята.
Животът ти пулсира в слънчев ритъм.
Пътеката ти слива се с дъгата...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados