Да се завърнеш в детството щастливо
е мечта на всеки зрял човек,
да обърнеш времето ни диво,
да останеш там за дълъг век.
Да усетиш пак безгрижието леко,
емоцията вечно да е с теб,
като облаците на небето,
да се движиш за напред!
Игрите дълги и приятелите верни -
неизменим, оправдан приоритет.
Ах, кога ще се събудя
и да бъда някъде на пет?
© Тодор Йорданов Todos los derechos reservados