За бебчо
Мъничко бебенце, цвете за всички,
хайде, слънчице, подай ми ръчички.
Мама те носи и песни ти пее,
нежно на свойте ръце те люлее.
С обич в своя скут те държи
и с любов нежни думи мълви.
Усмихни се на мама - тя е толкоз добра,
тя хиляди твои усмивки в сърцето побра.
Мама те пази от всяка беда,
ти си нейният СИН, нейна съдба.
Погледни я със свойте малки очи,
в които безкрайната обич личи.
(за малкия Александър
31.03.2006г)
© Надежда Todos los derechos reservados