Не - липсваше ти късмет
и боли ме толкова много,
че ти в онзи супермаркет
падна и предаде дух Богу.
Жесток е светът за слабите,
за старите, които шанс нямат,
искате власт пари да грабите,
"пука ви" за човешката драма.
Алчността ви за власт и пари
просто руши държавата наша,
но все не може да се удовлетвори,
последицата е просто страшна!
© Георги Todos los derechos reservados