НА ПРАГА НА НОВАТА …
Teзи неща се случват в сърцето:
вино, снежинки, камина…
Раздадено всичко и нищо невзето,
надежди за догодина…
Добра или лоша съдбата превръща
нещичко дребно в значимо….
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Поздравления за чудесните поетични синтези и за празниците!