С ръцете си създал бих аз за тебе
мостове между всички светове.
Да видиш, че щастието е за всеки,
а не единствено за твойте синове!
С ума си бих премахнал всички норми
и предразсъдъци безброй.
За да се радваш на живота
такъв, какъвто е: вода в покой!
С сърцето си осмислил бих труда си.
Обичал бих без страх и без резерв.
И пример давал бих и на сина си:
За да не мразиш, нужно е да бъдеш смел!
© Георги Митренов Todos los derechos reservados