Разхождам се в парка
с чаша кафе в ръка.
Около мен — чудни цветя.
Лято е. Птичките пеят.
Приятно, красиво е.
Лебедова вярност.
Лебед се носи с финес,
следва го важна особа.
Катеричка рунтавелка,
игрива, закачливо,
с хитър поглед,
гледа малките деца.
На пързалката,
весел смях ехти.
Малчугани със усмивка,
шумно спорят в захлас.
Госпожиците малки,
играят на дама.
Други двечки,
скачат на въже.
Федербал, тенис,
бастебол и волейбол.
Седмица на спортта
се провежда в парка.
Лято е. Горещо и красиво.
Лято на мечтите.
Топлината в сърцето,
усмихва моето лице.
© С. П. Todos los derechos reservados