21 ene 2016, 17:42  

На родината 2 

  Poesía » Civil
290 0 0

Отечество, аз те любя всеки ден,

а те обичам сал, че в теб съм роден.

Всеки месец в нашата мила родина

разкошен е като райската градина.

 

И дали си ти в село или град,

родний край е все на хубост богат.

Че чудна е нашата природа -

нека всеки ден тачи я народа!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??