22 jun 2008, 12:13

На рождения ми ден 

  Poesía » Otra
1100 0 2

Удавих мъничко вода,
край брега, където пясъкът се смее,
забравих свойта самота
и гледах как вятър, вятъра люлее.

© Зъ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??